Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Υαλοτεχνική Μαξιμιάδης δραστηριοποιείται στο χώρο των τζαμιών και των κρυστάλλων από το 1991 και εδρεύει στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας – Νίκαιας στις εγκαταστάσεις των 1.050 τ.μ. συνολικά. Εκτός από την αποθήκη και το χώρο επεξεργασίας υαλοπινάκων υπάρχει και ο εκθεσιακός μας χώρος, όπου μπορείτε να δείτε πολλές από τις κατασκευές καθώς και όλα τα είδη των υαλοπινάκων που διαθέτουμε. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ανέρχεται συνολικά στα 8 άτομα, τα οποία είναι πλήρως καταρτισμένα και με πολυετή εμπειρία στο χώρο μας.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή και επεξεργασία όλων των ειδών υαλοπινάκων, από τζάμια εξαιρετικής ποιότητας, των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου. Επιπλέον διαθέτουμε πλήρη γκάμα καμπινών μπάνιου και καθρεπτών.

Η πληθώρα υπηρεσιών της Υαλοτεχνική Μαξιμιάδης περιλαμβάνει ειδικές κατασκευές, triplex, γυάλινες βιτρίνες καταστημάτων, συρόμενες πόρτες, κάγκελα, στέγαστρα, σκάλες, κάγκελα μπαλκονιού, πτυσσόμενα κρύσταλλα, γυάλινες πόρτες, πόρτες τύπου φυσαρμόνικα και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την στήριξη αυτών.

Η εταιρεία «Υαλοτεχνική» Μαξιμιάδης

Η πολυετής και ανοδική πορεία μας βασίζεται στην άψογη οργάνωση κάθε τμήματος παραγωγής στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε καθώς και στο έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας. Εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας εργασίες και υλικά, με χαμηλό κόστος και έγκαιρη παράδοση των έργων που αναλαμβάνουμε. Μπορούμε να δώσουμε κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις για όλους τους χώρους, ακόμα και για τους πιο ιδιόμορφους χώρους, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε απαιτητικού πελάτη. Φυσικά πάντα τηρούμε τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Δουλειά μας είναι να σας εξυπηρετούμε ευχάριστα, να σας ενημερώνουμε για κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά και τέλος να σας δίνουμε εναλλακτικές λύσεις σε κάθε σας προβληματισμό.